24h Poker med ny VIP Matrix Promotion

Er du klar til at optjene et antal VIP Point hver dag frem til den 10. maj? I så fald har du god grund til at gøre det hos 24h poker.

De har nemlig valgt at åbne op for deres VIP Matrix kampagne igen, og det betyder selvfølgelig at der er fede præmier at vinde.

Ved at være ihærdig ved bordene, kan man endda få helt op til en komplet EMOP pakke. Denne har en værdi af €1650, og alt kommer oven i de øvrige kampagner som bliver afholdt i denne måned.

Fra 11. april

Dette tilbud er gældende fra den 11. april, og vinderne vil kunne få deres præmier efter den 10. maj, hvor det hele bliver afsluttet.

Udover et sæde til EMOP, kan man også vinde adgang til den ugentlige €100.000 NLHE turnering der spilles online hos 24h Poker.

Til sidst er der også freerolls med €2000-€3000 i præmiepuljen, så der er virkelig ikke sparet på noget.

For at kunne få en af de største præmier, skal man optjene 550 VIP Point hver dag i enten 12 eller 28 dage.

24h Poker vil herefter sende dig en e-mail om hvordan du får glæde af den gevinst du har gjort dig fortjent til.

Flere gode tilbud

Dem der allerede har en konto hos 24h Poker, eller ønsker at oprette en, kan også se frem til øvrige tilbud i denne måned.

Der bliver nemlig også afholdt et stort €60.00 rake race som er åbent for alle kunder, og for dem der spiller lidt mindre, er det et med €20.000 i puljen.

Dette er dog kun en brøkdel af alle de tilbud der er til at finde, så hvis du gerne vil have det fulde overblik, bør du oprette dig hos 24h Poker.

Tilmeld dig 24h Poker