Om Plan B

Poker er ofte et teater. Spillerne ved bordet agerer og laver skuespil og ved at observere modstandernes habitus kan man få vital information som i sidste ende sikrer sejren. Det bør bemærkes at også modspillerne måde at tale på kan have betydning og selv om man ofte ser pokerspillere lytte til IPOD/musik under spil så er det ikke noget som kan anbefales.

Koncentration og disciplin er nøgleord når det handler om poker. Det koster ganske enkelt for når man ikke får set hvordan de andre spillere agerer. Det uanset om der spilles online poker eller live poker.

Der er ganske enkelt mange facetter som skal mestres når man skal lære at spille ordentligt poker. Et godt udgangspunkt for at dygtiggøre sig er at besøge strategi sider som Pokernet.dk hvor man ganske gratis kan se videoer om poker produceret af nogle af topspillerne i Danmark.

Poker er et strategisk spil som man kan dygtiggøre sig til men det kræver som i alle andre sportsgrene at man investerer tid i at blive bedre.

At spille poker er selvfølgeligt sjovere end at læse om det men når alt kommer til alt gælder det jo om at vinde og her er en vis form for studie altså nødvendigt. Følg med i bloggen og læs kontinuerligt om gode tilbud fra pokerrummene eller find referencer til andre blogs, som omhandler poker og aspekterne i dette tankesportsspil.

God fornøjelse med poker og husk at besøge Pokernet.dk