Bliv millionær med ét bad beat i poker

nordicbet_kort_og_chipsNordicBet Poker – som er en del af det store MPN-netværk – ruller i morgen (d. 19 marts) deres helt nye Bad Beat Jackpot ud på samtlige cash game borde fra €0.10/€0.20 og op.

Hele €900.000 er der i puljen fra starten, og den vokser for hver eneste hånd der spilles, indtil jackpotten rammer.

For at jackpotten skal udløses kræves det, at en spiller er så “uheldig”, at han får slået 4 ens i 2’ere eller bedre af en stærkere hånd. Sker dét får den “uheldige” spiller nemlig minimum €360.000, mens spilleren som vinder hånden får mindst €180.000.

Derudover er der 10% af jackpot-puljen som fordeles ligeligt mellem de øvrige spiller på jackpot-bordet, og yderliger 10% til alle spillere, som spiller på samme stakes når jackpotten rammer.

For at få del i jackpot-gevinsterne skal alle spillere dog huske at trykke “opt in” (læs: at tilmelde sig), når de sætter sig på et cash game bord. Det koster 2 cent pr. hånd at være med, men de kan hurtigt vise sig at være godt givet ud, når jackpotten rammer.

Det forventes at jackpotten udløses indenfor få dage, men den kan ramme når som helst. Forestil dig, at du får tildelt 45 i hjerter, og floppet kommer 6-7-8 i hjerter. En dejlig straight flush, som nærmest er uovervindelig. Hvis din modstander f.eks. har 9-10 i hjerter har han dog en højere straight flush, og dermed ryger Bad Beat Jackpotten til udbetaling.

Det kan også være du har 33 og floppet kommer 338. Din modstander har 88, og når turn eller river bringer den sidste 8’er, er der tale om 4 ens mod 4 højere ens – og så er der jackpot! €360.000 lige i lommen.

Er du klar til at prøve at være uheldig? Så kig forbi NordicBet Poker og spil med fra d. 19 marts, hvor det bliver et rendyrket Bad Beat Jackpot-slaraffenland.

Du får også 30% rakeback og velkomstbonus, når du spiller hos NordicBet, så du er allerede en vinder, inden du sætter dig til bordene.

Få bonus og Bad Beat Jackpot-action hos NordicBet her >>