Gratis livestream af Australian Open 2016 på Bet365

Har du brug for et “Plan B Teater” til at se årets Australian Open, fordi du ikke kan se kampene i dit TV? Så har vi din Plan B klar til dig! Livestream Australian Open 2016 gratis hos Bet365. Læs med her!

Store sportsbegivenheder har det med at trække mange tilskuere og ikke mindst tv-seere til skærmene. Det er bare ikke altid at de TV-kanaler man kan tage, har rettighederne til at kunne vise lige nøjagtig den sportsbegivenhed, man rigtig gerne vil se og derfor må man nogle gange nøjes med liveupdate i tekst fremfor livebilleder.

Mandag d. 18 januar starter årets første grand slam, Australian Open, hvor bl.a. danske Caroline Wozniacki stiller op i kvindernes single række, og skal forsøge at vinde sin første grand slam.

Hvis du ikke har mulighed for at se turneringen i fjernsynet, findes der et fremragende alternativ.

Hvis du har en konto hos Bet365, har du mulighed for helt gratis at se mange af kampene fra turneringen down under, via Bet365s livestream, som holder høj kvalitet og god lyde hele vejen igennem.

Se Australian Open Livestream her >>

 

Vilkår og livebetting

Det eneste krav fra Bet365s side, for gratis, at kunne få lov til at streame og se kampene via deres livestream er at du har mindst 1 krone stående på din konto, så kan du til gengæld også se alt det live tennis fra Australian Open som du orker.

Men netop livestreamet er også en integreret del af Bet365s livebetting site, derfor giver det dig en unik mulighed for at live bette på de kampe du alligevel sidder og ser og dermed få lidt ekstra spænding ind fra siden, hvis favoritten nemt udraderer sin modstander, eller hvis du pludselig spotter en tendens i en kamp, hvor det burde gå meget anderledes.

 

Ny kunde?

Hvis du ingen Bet365 konto har, er det heldigvis let at få sig en konto.

Det er gratis at oprette en konto ved Bet365 og det tager ganske få minutter, så er den verificeret og du kan komme igang med at livestreame sport fra hele verden og sidst men ikke mindst, så modtager du en fed velkomst bonus på op til 500 kr. på din første indbetaling, som du kan bruge på bl.a. livebetting på Australian Open.

Artikelfoto: Shutterstock