Kom med til USD 50000 turnering hos Everest Poker

Everest Poker har gennem årene vundet den helt store kærlighed blandt europæiske pokerspillere. Med stor fokus på store promoveringer, masser af spændende turneringer, og ikke mindst masser af muligheder for at spille sig til en plads i de store internationale pokerturneringer, er Everest Poker et oplagt valg til pokerspillere der prioriterer gode tilbud højt. Everest Poker holder døgnet rundt masser af spændende online turneringer, og med et stort udvalg af Everest Poker særligt interessant for pokerspillere der begår sig meget i turneringer.

Meget mere end bare turneringer

Heldigvis er turneringer ikke det eneste som Everest Poker kan tilbyde deres nye kunder. Med masser af spændende cash games og Sit N Go turneringer døgnet rundt har Everest Poker masser af spændende tilbud til alle pokerspillere. Hvad enten du vil spille med om store garanterede præmiepuljer, vinde et sæde til en stor turnering, eller blot vil få dine optjente spiller-point til at vokse til kontante beløb, er Everest Poker det oplagte valg for trænede pokerspillere der er på jagt efter et godt sted at spille online poker.

Everest Poker har blandt andet en spændende ugentlige $50.000 turnering på programmet. Den store turnering ender med at give vindere minimum $8.000 i præmie, og der er masser af gode muligheder for at sikre sig en billet til det store brag. Du kan blandt andet spille med i et væld af satellitturneringer som har indskud så lave som $1.20. Dermed er det relativt billigt at forsøge sig på at vinde et sæde til den store turnering. De mange muligheder for at kvalificere sig billigt gør det ekstra attraktivt for trænede spillere.

Opret en konto med koden RIDER300

Opret dig som ny kunde hos Everest Poker i dag og spil med i de mange spændende turneringer og cash games hos Everest Poker. Benyt koden RIDER300 når du laver dit første indskud for at få det maksimale ud af dette fremragende tilbud.

Få Everest Poker bonus her!