Kvalificer dig til WPT Main Event i Barcelona gennem Party Poker

Hvis du har en gyldig Party Poker konto, kan du vinde en super fantastisk WPT Main Event pakke til en astronomisk værdi af hele $4.000 helt og aldeles gratis.

Selvom WPT Main Event i Barcelona her et indskud på intet mindre end $2.000, så behøver det nødvendigvis ikke at holde dig tilbage. Heller ikke selv om, at du måske ikke lige står og har på den anden side af 10.000 kroner til at spille en live pokerturnering.

Udover de $2.000 det koster i indskud at spille med ved Main Event i Barcelona, så kommer der jo også rejse og opholdsudgifter ved siden af. Det kan derfor godt gå hen og blive en lidt pebret omgang, som ikke alle har råd til på stående fod.

Derfor er det mega godt, at man som kunde hos Party Poker har mulighed for at kvalificere sig ganske gratis.

Party Poker tilbyder nemlig alle deres kunder, at spille med i en række daglige online satellitter, hvorfra de 25 bedste går direkte videre til step 2 i jagten på en WPT Main Event pakke. Der garanteres at der spilles om minimum en WPT Main Event pakke om ugen, i perioden fra d.3.september til d.7.oktober. Så der er ret mange chancer og gode muligheder for, at du kan få sikret dig en pakke.

WPT Pakken du kan vinde, indeholder udgifter til indskud, rejse, ophold $600 i lommepenge. Alt i alt er den samlede værdi på hele $4.000, hvilket ikke er dårligt i forhold til at man kan vinde den helt uden at have en eneste krone op af lommen.

Du skal bare være klar til at kvalificere dig så snart WPT satellitterne starter, da der helt sikkert vil blive kamp om pladserne til de daglige gratis satellitter hos Party Poker.

Dem der ikke allerede er kunde hos Party Poker, de kan oprette sig her uden at det koster noget. Desuden kan man gøre krav på op til 3.000 kroner i indskudsbonus fra Party Poker. Du skal bare skrive PNPARTY, så vil dit første indskud blive matchet med 100 % op til 3.000 kroner.