Mermaidbet med gode tilbud


Mermaidbet har mange forskellige tilbud til ugens kampe og de har gennem lang tid haft en gratis fodboldtips quiz hvor det gælder om at gætte den rigtige vinder i 6 fodboldkampe – rigtige besvarelser belønnes med et gratis bet til en værdi af €50. Denne uges quiz har følgende kampe som forudsiges:

Superliga:

Viborg – Randers FC

AGF – FC København

Brøndby *Aab

Premier League:

Liverpool-Swansea

Newcastle – Aston Villa

Norwich – Totenham

Der kan kun deltages i konkurrencen hos Mermaidbet såfremt man har en konto hos dem men det er gratis at deltage og man kan deltage hver uge om at få gratis penge ind på sin konto.

Cornelius Scoring giver freebet

Er du interesseret i andre tilbud så er Mermaidbet stedet hvor du kan få et gratis bet på 100 kroner hvis Andreas Cornelius scorer først i Superliga-kampen mellem AGF og FC København. Gør han det så modtager du et freebet op til 100 kroner, hvis du har sat et væddemål til minimum odds 1.5. på kampen. Man får 50 kroner freebet hvis ens indsats er under €10 og altså 100 kroner hvis det vædemål man placerer er på €10 eller mere.

Halvdel af kombivædemål indsats tilbage

Du kender det sikkert godt. Du har lavet et kombinationsvæddemål og én kamp kikser og du efterlades tomhændet. Ikke længere! Misser du én kamp på kuponen som er spillet hos MermaidBet, refunderer de halvdelen af din indsats op til €20! Husk altid at læse reglerne for væddemål og vær opmærksom på at promotions listet i denne her artikel måske ikke er gyldige efter d. 21. februar 2014.

0-0 garanti

Kender du dét, du sidder foran flimmerkassen og vil hygge dig med en fodboldkamp og så kan hverken det ene eller andet hold noget som helst. Hos Mermaidbet gør vi nu 0-0-kampe lidt mere interessante. Spil på resultatet af en superligakamp, f.eks. 2-1 til det ene hold. Slutter kampen uden scoring får du din indsats retur! Tilbuddet gælder dit første væddemål pr. superligakamp.

Husk du skal tilmelde dig kampagnerne hos Mermaidbet —det nytter ikke noget først at spille og derefter tilmelde sig.

Tilmeld -spil -refusion

[maxbutton id=”3″]