Poker pro Theo Jørgensen spiller poker for Knæk Cancer

knaek_cancer

I denne uge går Kræftens Bekæmpelse og TV2 i fælleskab i kamp mod cancer med kampagnen “Knæk Cancer”.

Sidste år indsamlede Knæk Cancer kampagnen mere end 102 millioner kroner på én uge, og pengene som blev doneret i 2012-udgaven er allerede ude og arbejde til gavn for bedre kræftforskning og behandling af kræftramte patienter.

Heldigvis spredes det gode initiativ fra Kræftens Bekæmpelse og TV2 som ringe i vandet og smitter af på mange danskere, som bliver inspireret til at bidrage med hvad man nu kan til det gode formål.

Thomas “Kalle” Pedersen annoncerede f.eks. tidligere i denne uge, at han ville donere 10% af sit samlede overskud fra poker og sportsbetting i denne uge til Knæk Cancer-indsamlingen, og dét har nu inspireret Team PokerStars Pro’en Theo Jørgensen, som i aften vil forsøge at grinde skillinger hjem til Knæk Cancer.

“Jeg har ladet mig inspirere af Thomas “Kalle” Pedersens gode initiativ og gavmildhed og vil derfor også forsøge at spille lidt skillinger hjem til Knæk Cancer. Jeg har 20.000 kr. at gøre godt med. De 10.000 kr. donerer jeg direkte, mens jeg vil forsøge at få de øvrige 10.000 kr. til at vokse. Jeg sætter mig til bordene på PokerStars.dk i aften kl. 19:45 og regner med at spille $2/$4 PLO”, skriver Theo på sin Facebook profil.

Du kan også støtte Knæk Cancer ved at donere penge til en indsamling eller starte din helt egen indsamling her på cancer.TV2.dk.

Læs mere på PNN.dk