Vandt 900.000 kr. på skrabelod: – Nu går turen til Thailand

pengesedlerFor lidt over en uge siden sad en ca. 50-årig mand ved sin computerskærm et sted i trekantsområdet og hyggespillede online hos Danske Spil. Manden, som havde 300 kr. tilbage på kontoen, besluttede at investere nogle af dem i et skrabelod. Hvo intet vover, intet vinder, siges det.

To skrabelodder skulle der til, før manden ramte den helt store jackpot. 30.000 skattefrie kroner hver måned de næste 30 måneder, kan manden og hans familie nu se frem til at nyde godt af. Danske Spil fangede manden, som ønsker at være anonym, til en snak om den store gevinst.

“Jeg havde lidt penge tilbage på min konto, som jeg købte et skrabelod for. Jeg vandt 300 kroner og tænkte, jeg prøver da lige igen. Og så var den der”, forklarer manden, som også fortæller at familien havde svært ved at tro på ham, da han sagde “jeg har sgu vundet 900.000 kroner”.

Mandens datter sad nemlig og hyggede sig i sofaen, da den store gevinst blev skrabet frem på skærmen.

“Det’ da løgn”, sagde datteren, som straks styrtede op til skærmen for at konstatere de gode nyheder med egne øjne.

I alt har familien 3 voksne børn, og iflg. den glade vinder falder der nok lidt af til dem alle 3.

“To af børnene skal til Thailand for at arbejde frivilligt. Vi havde snakket om, hvor dejligt det ville være at besøge dem, men vi vidste ikke om vi havde råd. Det ved vi nu, at vi har”, sagde han til Danskespil.dk.