Vind din andel af USD 1000000 hos Full Tilt Poker

Full Tilt Poker er efterhånden ved at være et anerkendt brand i poker. Med en stor placering som den anden største udbyder af online poker, er Full Tilt Poker det sted hvor du kan få mest action og finde de største garanterede turneringer døgnet rundt. Med et stort udvalg af online turnering og i særdeleshed også cash games, er Full Tilt Poker det oplagte valg til pokerspillere der vil være sikre på action døgnet rundt.

Store turneringer hver dag

Hver dag finder du masser af store garanterede turneringer med store præmiepuljer, og hver måned kulminerer det hele i en massiv $1.000.000 garanteret turnering. Du hørte rigtigt, en hel million dollars i garanteret præmiepulje. Den store turnering ender som regel med at give vinderen minimum $150.000 i præmie, og med et indskud på $600+$40 bør man ikke gå glip af chancen om at vinde sit livs gevinst i denne fantastiske pokerturnering.

På trods af det høje indskud er turneringen alligevel værd at kigge nærmere på. Den har en fantastisk blød struktur der sikrer masser af spil, og med masser af muligheder for at kvalificere sig helt gratis eller for et beskedent beløb, er den store $1.000.000 garanterede turnering hos Full Tilt Poker absolut månedens højdepunkt.

Udover den store turnering er der også masser af andre spændende turneringer døgnet rundt. Hvad enten du er til No Limit Texas Hold’Em, Pot Limit Omaha eller andre varianter vil du altid finde en spændende turnering med særdeles store garanterede præmiepuljer hos Full Tilt Poker.

Nye kunder kan få $600 i bonus

Opretter du dig som ny kunde i dag kan du derudover også få en flot 100 % Full Tilt Poker bonus på helt op til $600. Benyt koden RIDERS600 når du opretter din konto og få det maksimale ud af dette fremragende tilbud hos Full Tilt Poker.

Spil om millionen her!