Vind ekstra penge med leaderboards hos Ladbrokes Poker

Hver eneste måned giver Ladbrokes Poker mere end €40000 væk til deres mest loyale spillere. Ligegyldigt hvilken form for poker du foretrækker, skal du have muligheden for at vinde en stor præmie for blot at spille poker.

Et leaderboard belønner dig kontant

Det er den filosofi der ligger bag de mange spændende leaderboards som Ladbrokes Poker tilbyder deres egne spillere hver måned. Hvad enten du er til MTT, STT turneringer eller cash games kan du gratis vinde en præmie i de store leaderboards kvit og frit. Med leaderboards til alle varianter af poker er Ladbrokes Poker et af de bedste steder du kan spille online poker. Desuden har Ladbrokes Poker i mange år været kendt for at have en ualmindeligt høj sikkerhed som blot øger fordelene ved at spille poker på deres fremragende site.

Da Ladbrokes Poker er skattefri for danske pokerspillere så vil enhver præmie der vindes hos dette pokerrum være fritaget beskatning og dermed er Ladbrokes et klart bedre valg end de skattepligtige sider såsom PokerStars og Full Tilt Poker.

Af de forskellige leaderboard races finder du blandt andet et vanvittigt stort cash game race. Det store race giver €20000 væk til de mest aktive spillere, mens de resterende €20000 gives væk til de dygtige og skrappe MTT og STT spillere. Med andre ord er der noget for enhver smag hos den britiske udbyder af poker.

Leaderboards og rake races er nem måde at blive belønnet for ens spil. Specielt særligt aktive spillere kan vinde mange penge ved at spille hos Ladbrokes Poker. En vigtig detalje omkring de mange promotions hos Ladbrokes Poker er at din øvrige aftale om sign-up bonus og loyalitetsbonus ikke bliver påvirket af eventuelle gevinster.

Op til 5500 kroner i velkomstbonus

Dermed kan du både få op til 5.500 kroner i sign-up bonus samt 30 % i loyalitetsbonus og indkassere præmier fra de mange spændende leaderboards og rake races.

Med så ufatteligt mange gode tilbud til nye spillere hos Ladbrokes Poker bør du lave en konto hos deres fremragende side og opleve alle de kontante fordele med det samme.

Lav din Ladbrokes konto her!